Wat er verandert er voor mij?

NU.nl is nu gemakkelijk op elk apparaat (computer, telefoon en tablet) te bekijken, de site past zich automatisch aan uw schermgrootte aan. U gaat dus niet meer naar een aparte mobiele site als u NU.nl bezoekt vanaf een mobiel apparaat. Verder kunt u elke dag vanaf 17hr naar de Dag van NU; een overzicht van dé belangrijkste nieuwsonderwerpen van die dag. Ook hebben we meer ruimte voor beeld binnen het nieuwe NU.nl, en is het uiterlijk wat opgefrist met nieuwe kleuren en icoontjes.