Blijven de apps bestaan?

Ja, de apps blijven bestaan. De website gebruikt u in de (mobiele) browser (bijv. Internet Explorer, Safari of Google Chrome), onze apps zijn speciaal voor de besturingssystemen van uw mobiele telefoon en tablet ontwikkeld. De apps kunt u downloaden via de App Store, Google Play, Windows Store, Windows Phone Store of Blackberry World. De apps bieden u extra functionaliteit voor het personaliseren van uw nieuwservaring, zoals het volgen van nieuwsonderwerpen en het ontvangen van push-notificaties.