Wat is het verschil tussen de verschillende versies op desktop, tablet en mobiel?

Op de desktop versie van de site is de navigatie iets anders; het menu toont altijd aan de linkerkant van de pagina. Op tablet en mobiel is het menu beschikbaar onder het menu icoontje. Ook tonen we op tablet en mobiel afbeeldingen bij de nieuwsberichten, om het voor lezers makkelijker te maken om met hun vingers te navigeren.